Skip to main content

Some pics of the Delport family shot in my studio…

3 Comments

 • Shane Newman says:

  Johan – Images are crisp, clear, sharp; good bright colours – very nice portraitures.

 • Johan says:

  Thanks Shane for your response. Keep well.

 • Hendrik Acker says:

  Hello Johan,
  Ek het vandag na jou geluister by die Coca-Cola dome oor portaits, ek kom van Gansbaai en as daar nou regtig een persoon genoem moet word wat dit die moeite werd gemaak het om sover te kom na die expo, dan is dit loshande jy! Dit is mense soos jy wat maak dat fotografie van krag tot krag sal gaan, en dat dit baie mense soos ek n skop onder jy weet wat gee om daai extra oemf te kry. Ek kan nie wag om terug te wees by die huis om jou inligting te gebruik nie. Jy en jou vrou is in een woord PRAGTIG! En hou aan om mense te ” boost”
  Groete
  Hendrik

Leave a Reply

error: Content is protected !!